PORTFOLIO

Wereldrecord Bankhangen

Eén man, één bank en een tikkende klok in de back. Zonder blikken of blozen wist onze man op het driemans-meubilair het Wereldrecord bankhangen te vestigen. Dit allemaal om het oeroude Nederlandse ‘Niksen’ te promoten. Utrecht Centraal stond op z’n kop en raakte tegelijkertijd helemaal zen bij het zien van deze recordpoging.

Concept – Productie – PR

De Kluis

Hoe geef je klanten de winkelbeleving die ze nooit meer vergeten? Door ze hun broek uit te laten trekken. Heb je gelijk de aandacht van ander winkelend publiek.

Bij aanschaf van een onderbroek kregen kopers de keuze: weg lopen met eentje, of je spijkerbroek in de kluis stoppen en een tweede onderbroek gratis krijgen.

De Kluis reisde heel Nederland door van winkel naar winkel en pikte de pers mee op de weg terug.

Campagne – Concept – Productie – PR

Home of Heroes

Was je toevallig in het bezit van de allermatigste bouwkeet van Nederland? Dan was je bij Building Heroes aan het juiste adres. Zij toverden namelijk jouw schamele schaftwagen om in een hemeltje op wielen waar het Paleis op de Dam bang van wordt. Denk: gigantische TV, een bar om te rusten na een lange dag, badjassen en sloffen zachter dan alpacavacht en een koelkast gevuld met bier.

Meerdere miljoenen mensen zagen de actie voorbij komen op hun socials en de bouwwereld stond op z’n kop.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie

Why do it?

Hardlopen, fitgirlen, crosstrainen, spinnen, gewichten de lucht in gooien. Het moet allemaal maar tegenwoordig. Dat mocht van ons allemaal wel een onsje minder. Het is helemaal niet erg om soms die bank te pakken en daar twee dagen niet meer vanaf te komen. Embrace your inner sloth.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie

Handpainted jonko art

Wat gebeurt er als je Hoogvliets vieste rapper, 25 jonko’s, 1 canvas en liters verf in een kamer zet? Juist ja: Kunst.

Hef smeet de kwasten in de hoek, snoof inspiratie uit de lucht en doopte een joint in de verf om het allerkunstigste schilderij van 2019 te maken.

We maakten art for the masses door het werk op een boxershort te printen.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie – PR

België is onze woonkamer

Je propt een auto tot de nok toe vol met woonkamerspul, rijdt in anderhalve dag tijd langs de vier grootste steden van België en bouwt daar op lokale hotspots een living van Bouvrie-achtige standaarden (das overdreven oke).

De foto’s van de Belgische woonkamer gingen wereldwijd rond in Vlaanderen en iets daarbuiten.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie – PR

Sekssymbool

Het beeld van de normale man komt in gevaar. Dagelijks slingeren bedrijven reclame’s de lucht in waar mannen prijken met sixpacks, witte tanden en kaaklijnen strakker dan een Japans koksmes.

Om de ‘gewone’ man in het zonnetje te zetten en ware schoonheid te tonen gingen we op zoek naar een écht sekssymbool. Klein, lang, dik, dun, jong, oud, pensje of rooksnor alles was welkom. De media smulde ervan en taboes werden doorbroken.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie – PR

The Djellaba

Luchtig in de zomer, warm in de winter en 100% niet-open-vallender dan een badjas: De Djellaba. Dit gewaad van Noord-Afrikaanse afkomst heeft alle eigenschappen om een klassieker in de kledingkast te worden.

Nederland werd even met de neus op de feiten gedrukt en begreep direct nooit meer zonder te kunnen. Een mandvol journalisten hielp daar gelukkig aan mee.

Campagne – Concept – Productie – Communicatie – PR

Pockies x Venour

Venour X de simpele jongens van Pockies. 10 handen op 1 buik, een huwelijk zonder tranen en smeuïger dan de roomcake van Tante Els. De creativiteit van onze Rotterdamse vrienden knalde uit hun poriën, rechtstreeks op deze gloednieuwe Pockie. We hebben nog geprobeerd ze tegen te houden, maar kunst gaat waar kunst moet zijn. En dat is maar goed ook.

Campagne – Concept – Productie – PR

Duurste boxer ter wereld

Voor slechts €25.000 was ‘ie van jou: De duurste boxer ter wereld. Gemaakt van zwart satijn, zachter dan een babybips en uitgerust met een iconische donut. Haute Couture van dit niveau was nog nooit zo affordable en hij was one-of-a-kind dus sowieso het geld waard.

Oja, je kreeg er ook nog een bijpassende auto bij.

Campagne – Concept – Productie – PR

What’s in it for you?

Hoe promoot je het allergrootste onderbroek-met-zakken-merk ter wereld? Door op stilistische wijze te laten zien wat voor onzin je allemaal uit de zakken kan halen. We haalden inspiratie uit het werk van Van Gogh, vonden modellen uit alle windstreken en maakten een eclectisch vijfluik van bescheiden omvang. Te zien op alle socials die je kan bedenken.

Campagne – Concept – Productie